Jag mår skit / Bara vara Jag

Det ifrån igår sitter kvar. Det försvinner inte. Trots att jag fick sova bra i natt. Jag kan inte sluta tänka på det. Vet inte hur jag skall göra för att bryta.

Igår rullade tårarna. Sakta ner för mina kinder. Undrar om det kommer bli så igen,  nu är boendestödjaren kommer. Undrar om jag kan släppa fram allt som är. Vet inte om jag vågar. Kanske kommer masken med leendet fram för att dölja det som egentligen är. Vi får väl se. Jag skulle egentligen ha gått och tränat nu på morgonen, men jag har ingen kraft till någonting alls. Kanske kan jag göra det senare, återstår att se.

Allting blir sabbat när saker händer. Det får liksom aldrig vara lugnt. Aldrig duga som det är, utan det skall hela tiden komma nya saker. Jag klarar knappt av att se på hunden, jag har så dåligt samvete. Visst, hon har inte ont och det verkar inte klia, men ändå =( Jag vet inte vad jag skall göra.

Sitter i soffan. Tiden går snabbare än vad som känns. Den rusar fram, trots att jag inte gör någonting speciellt.
Jag har funderingar på att stänga av telefonen ett tag, för jag orkar inte prata med människor just nu. Kanske bara skall ha igång smsfunktionen. Slippa höra andras röster, slippa tänka på allt en säger fel, att inte behöva komma med svar precis på en gång. Men jag vet inte. Vi får se. Försöker vara inne på FB mindre än vad jag brukar. Jag orkar inte med allas glada inlägg. Skrytinlägg. Sådana som får mig att känna mig värdelös, för vad jag lyckats bidra med? INGENTING. Alls.

Det blir så solklart i sådana situationer. Att alla andra är bättre än mig, för att de lyckas i livet. Här, i det här hemmet, stjälper vi allt som ges till oss. Det räddar oss inte.

Annonser

Några tankar? *nyfiken*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s