Ibland undrar jag / Bara vara Jag

Ok, det kanske inte är första gången som jag har det som rubrik, men ibland måste en upprepa sig. Jag är inne på tankar om att skapa en ny blogg igen, en som inte är anonym, där jag skriver öppet om allt som är, men samtidigt, så är det skrämmande att ha det så, och jag tror inte att jag skulle kunna vara lika ärlig som jag är här. Tror inte att det kommer att bli av, för att jag har ingen aning om vad jag skulle skriva om då. Jag skulle inte bara kunna sätta mig ner, och skriva allt det som faller ur skallen på mig. För det är en frihet, att veta att detta är min plats, en plats där jag kan skita i allt annat som är, och bara fokusera på mig och det som är där runtomkring.

Vad jag där emot saknar, är att skriva för hand, att skriva dagbok igen. Det var många år sedan jag gjorde det sist, i en riktig bok, som ingen annan har tillträde till. Ligga i sängen, sammanfatta kvällen och dagen. Ta reda på vad som egentligen har hänt om dagen. Men jag vet inte. Det är ganska så långt borta att jag skulle göra en sådan sak. Kanske längre fram, Kanske. Men längtan efter att skriva för hand är stor. Det är inte alls samma sak att sitta här och skriva. Det är helt olika saker. Visst, egentligen går det snabbare att skriva vid datorn, det gör de. Ibland hinner jag skriva snabbare än jag hinner tänka. Men det är inte det jag är ute efter heller. Tror att det är det hela med att det är mer personligt, en bok att skriva i, för att sedan kunna gömma undan.

Vi får se hur det blir.

Ångesten kommer mer och mer, blir kraftigare och svårare att kontrollera. Det är inte mycket som blir som jag tänkt det.

Annonser

Några tankar? *nyfiken*

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s